PRISNI 7 SEKONDA

Behind Enemy Lines

Një marinës është qëlluar mbi territorin e armikut dhe është ndjekur pa mëshirë nga një zbatues i policisë sekrete dhe trupat kundërshtare. Ndërkohë oficeri komandues i tij shkon kundër urdhrave në një përpjekje për ta shpëtuar atë.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *