Being Charlie (2015)

Një djalosh i ri i varur nga droga arratiset nga klinika e rehabilitimit, ku ndërmerr një rrugë të gjatë dhe përballet me dashurinë e pamundur dhe me pridërit e tij cinikë.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *