Bernie the Dolphin 2 (2019)

Delfini Berni dhe këtë herë do të përballet me kriminelët që duan të hakmerren ndaj tij dhe kujdestarëve të tij. Por njëri prej kriminelëve do të dalë jashtë planit dhe kjo do i ndyshojë gjërat.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *