Better Days

Një gjimnaziste, që vuan bullizmin e bashkëmoshatarëve dhe një djalosh, që merret me punë të pista, akuzohen për vrasjen e një adoleshenteje. Çfarë historie i lidh bashkë, një studente të mirë dhe kriminel të vogël?

Zhanri: Dramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 135 min

Realizimi:

IMDb: 7.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *