Better Days (2019)

Është pragu i Vitit të Ri dhe Gary dëshpërimisht përpiqet të ndezë interesin e ish-të dashurës së tij, pa i lënë miqtë e tij ta turpërojnë. Sidoqoftë, ai përfundon duke marrë lajme shkatërruese.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *