Beyond the Law (2019)

Një kriminel i kthyer në biznesmen dhe një polic i korruptuar duhet të perballen me një ish polic, i cili do të gjejë vrasësin e djalit të tij

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *