PRISNI 7 SEKONDA

Bhavesh Joshi Superhero

Historia e Bavesh Xhoshit, një superhero indian, që nis të përmbushë dëshirën e shokut të vrarë për të pastruar dhe reformuar vendin, duke u stërvitur dhe duke u shfaqur me një maskë.

Koha: 154 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *