PRISNI 7 SEKONDA

Bhoomi

Një baba i vetëm përballet me padrejtësitë kur vajza e tij dhunohet dhe fajtorët shpallen të pafajshëm.

Koha: 136 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *