Big Ass Spider!

Një merimangë aliene gjigande arratiset nga një laborator ushtarak dhe i vërsulet qytetit të Nju Jorkut. Kur një sulm i madh ushatarak dështon, është në duart e një grupi shkencëtarësh dhe një asgjësuesi të zgjuar per të vrarë krijesën përpara se qyteti të shkatërrohet…

Zhanri: AksionAventurëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 80 min

Realizimi:

IMDb: 5.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *