Big Bad Wolves (2013)

Një sërë vrasjesh brutale bëjnë jetët e tre burrave të përplasen. Babai i viktimës më të fundit që kërkon hakmarrje, një oficer policie që ka marrë drejtësinë në duart e tij dhe ka dalë jashtë kufijve të ligjit dhe i dyshuari kryesor i vrasjeve – një mësues i fesë që arrestohet dhe lihet i lirë për shkak të një gabimi policor.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *