Big Brother (2018)

Henri Çen, një marins që vendos të japë mësim në gjimnazin ku ai ka studiuar, ka disa metoda të reja për të tërhequr nxënësit pas mësimit. Atij do t’i duhet të përballet me një sipërmarrës lakmitar si dhe vetë sistemin arsimor.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *