Big Kill (2019)

Një i porsaardhur nga Filadelfia, dy kumarxhinj të papërshtatshëm dhe një predikues vdekjeprurës, janë të destinuar për t’u takuar në një qytet të quajtur Big Kill.

Koha: 126 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *