PRISNI 7 SEKONDA

Bigfoot Family

Bigfoot, babai i Adamit, dëshiron ta përdorë famën e tij për qëllime të mira. Mbrojtja e një rezerve të madhe të natyrës në Alaskë tingëllon si mundësia perfekte! Kur Bigfoot në mënyrë misterioze zhduket pa lënë gjurmë, Adami dhe miqtë e tij do të bëjnë gjithçka për ta gjetur atë dhe për të shpëtuar rezervatin natyror.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *