PRISNI 7 SEKONDA

Bilby

Në pjesën e pasme Australiane, një Koalë ‘Bilby’ jeton në shkretëtirën e nxehtë ku përmes sprovave dhe mundimeve ai shpëton një zog të pambrojtur nga grabitqarët dhe padashur bëhet mbrojtësi i saj më i mirë.

Koha: 8 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *