Bill & Ted Face the Music

Një person nga e ardhmja u tregon dy miqve të mirë, Billit dhe Tedit, se vetëm një nga këngët e tyre mund të shpëtojë realitetin dhe të sjellë harmoni në botë. Kjo gjë, bën që dy miqtë, të nisin kërkimin për të zbuluar më shumë rreth këtij misteri.

Koha: 91 min