PRISNI 7 SEKONDA

Bird People

Në një hotel pranë aeroportit në rrethinat e Parisit, një inxhinier lë papritur punën, shkëput marrëdhënien me gruan e tij dhe mbyllet në dhomë. Shumë shpejt, fati bashkon rrugën e tij me atë të një shërbyeseje franceze.

Koha: 127 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *