Birds of Passage (2018)

Gjatë lulëzimit të marijuanës, një dekadë e dhunshme e cila nisi origjinën e trafikimit të drogës në Kolumbi, Rapajet dhe familja e tij indigjene përfshihet në një luftë për të kontrolluar biznesin i cili rezulton në shkatërrimin e jetës dhe kulturës së tyre.

Koha: 125 min