Bite (2015)

Gjatë festës së saj të beqarisë, Kejsi, nusja e ardhshme pickohet nga një insekt i panjohur. Pasi kthehet në shtëpi e sëmurë, Kejsi fillon të shndërrohet në një insekt. Me kalimin e kohës ajo i dorëzohet instinkteve të reja dhe fillon të vrasë një nga një të afërmit e saj. Për këtë arsye, do të vihet në dyshim nëse ajo ruan akoma ndonjë ndjenjë njerëzore.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *