Rregullohet së Shpejti...

Black

Historia e vërtetë e një vajze shurdh-memece dhe të verbër, shpresa e vetme e së cilës ishte mësuesi i saj që e mësoi si të kuptonte botën e të dilte nga errësira. Një histori e ndjerë dhe mallëngjyese që të bën të njohësh kuptimin e vërtetë të dashurisë.

Koha: 122 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *