Black and Blue (2019)

Një police e re nga “Nju Orlans” përpiqet të mbrojë identitetin e saj si zezake dhe profesionin, pasi sheh dy policë të korruptuar që kryejnë një vrasje.

Koha: 108 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *