Black Bear

Në një shtëpi pushimi larg, në Malet Adirondack, një çift pret dhe argëton një mysafir nga jashtë qytetit duke kërkuar frymëzim në filmin e saj. Grupi bie shpejt në një lojë të llogaritur dëshire, manipulimi dhe xhelozie, të pavetëdijshëm se sa rrezik po ndërthuret në jetën e tyre.

Zhanri: DramëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 104 min

Realizimi:

IMDb: 6.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *