Black Beauty

Një kal i egër dhe një adoleshente krijojnë një lidhje të pathyeshme me njëri-tjetrin e cila i bën ata të pandashëm…

Zhanri: DramëFamiljar

Drejtori:

Shteti: , , , ,

Koha: N/A

Realizimi:

IMDb: 6.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *