Black Box

Pasi humbi gruan dhe kujtesën e tij në një aksident me makinë, një baba i vetmuar i nënshtrohet një trajtimi eksperimentues që e vë atë në dyshim se kush është ai në të vërtetë.

Zhanri: HorrorMisterSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 100 min

Realizimi:

IMDb: 6.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *