Black Water (2007)

Një film i bazuar mbi ngjarje të vërteta, që vë jetën e një çifti dhe motrës së tyre, nën kërcënimin e një prej kafshëve më të rrezikshme që fshihet në moçalet e Australisë veriore.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *