PRISNI 7 SEKONDA

Blackthorn

Butch Cassidy duke parë edhe njëherë për herë të fundit pamjen e shtëpise së tij, në aventurë qe e lidh atë me një hajdut të ri. Ata bëhen shënjester e gangesterëve dhe njerëzve të ligjit.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *