Blinky Bill the Movie (2015)

Një koala i vogël dhe aventurier nis një udhëtim përmes periferisë se egër e të rreziksme të Australisë me shpresën për të gjetur babain e tij të humbur, por shumë shpejt ai zbulon se për të qenë hero, duhet më shumë guxim se ç’duket.

Koha: 93 min