Bliss

Një histori dashurie e Gregut, i cili pasi u divorcua së fundmi dhe u pushua nga puna, takon Isabelen misterioze, një grua që jeton rrugëve dhe mendon se bota është e ndotur dhe e dëmtuar përreth tyre është thjesht një simulim kompjuterik. Edhe pse dyshon në fjalët e saj në fillim, Greg zbulon me kalimin e kohës se mund të ketë ndonjë të vërtetë në komplotin e çmendur të Izabelës…

Zhanri: DramëRomancëSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: N/A

Realizimi:

IMDb: 5.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *