Bloody Hell (2020)

Një njeri në arrati, mbahet rob në një bodrum misterioz, ai duhet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar nga një familje e çmendur dhe e ç’thurur…

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *