PRISNI 7 SEKONDA

Blue Iguana

Dy ish-të burgosur, Edi dhe Poli, janë në liri me kusht dhe punojnë në një restorant në Nju Jork. Jetët e tyre kishin marrë fund, deri në momentin kur avokatja angleze, Katerina Rokud, vjen në restorant me një ofertë që nuk mund ta refuzojnë.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *