BoBoiBoy Movie 2 (2019)

Një armik i ligë lirohet nga qelia dhe niset drejt rrugë për të rifituar fuqitë e tij duke shkaktuar vështirësi dhe rrezik për BoBoiBoin dhe grupin e tij…

Koha: 2h

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *