Bohemian Rhapsody (2018)

Historia e grupit legjendar rrok dhe këngëtarit Fredi Merkuri, historia që çoi në performancën e tyre të famshme në Live Aid (1985).

Koha: 134 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *