Bon Voyage (2006)

Një çift i martuar vendos të shkojë me fëmijët e tyre për pushime në një kamp në Francë. Shumë shpejt zbulojnë që një çift tjetër po i ndjek dhe kanë qëllime të tmerrshme.

Koha: 141 min