Born a Champion

Pas një ndeshjeje të jiu-jitsu të lyer me gjak në Dubai, legjenda e luftimeve Mickey Kelley mundet nga Blaine. Por vite më vonë, një video në internet dëshmon se Blaine përdori dicka të ndaluar duke mashtruar të gjithë, dhe bota kërkon një rindeshje. A mundet nënshtruesi i plakur të kthehet në formë në kohë për të mposhtur armikun e tij, për t’u hakmarrë dhe për të kërkuar çmimin e tij?

Zhanri: ActionDrama

Drejtori:

Shteti:

Koha: 112 min

Realizimi:

IMDb: 6.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *