Borning (2014)

Roi është i çmendur pas makinave, dhe drejton dyqanin e pjesëve të këmbimit “Hamshori” ndërkohë që nget Mustangun e tij të verdhë, shumë larg prej vajzës së tij e cila, vjen ta vizitojë për pushime ndërkohë që ai duhet të marrë pjesë në një garë. Shumë shpejt, ai sfidohet të marrë pjesë në një garë të jashtëligjshme përgjatë Norvegjisë.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *