Bounty Hunters (2016)

Historia e pesë gjahtarëve të shpërblimeve të cilët ndjekin të arratisur në Kinë, Hong Kong, Kore dhe Tajlandë.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *