PRISNI 7 SEKONDA

Boy 7

Kur Semi rimerr vetëdijen e tij diku, ai nuk e di si arriti dhe pse ndodhet aty. Ai kërkon vazhdimisht të gjejë se çfarë i ndodhi dhe zbulon se jeta e tij është në rrezik.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *