Boyka: Undisputed IV

Bojka vazhdon të korrë sukses dhe qëllimi i tij është të arrije ndeshjet e majme, por një vdekje e papritur e kundërshtarit të tij i ndryshon komplet të ardhmen.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *