Brave (2012)

E vendosur për të krijuar rrugën e saj në jetë, Princesha Merida sfidon një zakon që sjell kaos në mbretërinë e saj. Për të siguruar një dëshirë, Merida duhet të mbështetet në trimërinë dhe aftësitë e saj me hark për të ndrequr nje mallkim.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *