Breaking & Exiting (2018)

Herri, një hajdut simpatik shtëpiash, pengon Deizin nga vetëvrasja, teksa grabit shtëpinë e saj. Kështu fillon një udhëtim i errët dhe komik në zbulimin e vetvetes dhe dashurisë.

Koha: 78 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *