Broken Promise (2009)

Kur fashistët pushtojnë vendin, Martini dëshmon sesi anëtarët e komunitetit hebre dhe familja e tij dërgohen në kampe pune. Mjaft naiv duke menduar që e ardhmja e tij do të përmirësohet, ai del vullnetar për të shkuar në njërin prej këtyre kampeve. Pasi fati e shpëton nga vdekja e sigurtë, ai bashkohet me rezistencën dhe përfshihet aktivisht në luftë.

Koha: 129 min