Broken Silence (2001)

Spanjë, viti 1944. Lucia kthehet tek shtëpina e saj në fshat dhe lidhet përsëri me Manuelin, një anëtar i rezistencës lokale kundër Frankos. Pavarësisht problemeve, ajo përfshihet gjithnjë e më shumë me të. Kur Garda Civile e Frankos ndjek Manuelin, ata arratisen në male.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *