Brothers’ Nest (2018)

Vëllezërit Terri dhe Xhef vendosin të vrasin njerkun e tyre, por pavarësisht planit të përpiktë, gjërat dalin jashtë kontrollit.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *