Buffalo Boys (2018)

Në shekullin e 19-të, një masakër brutale dhe vrasja e Sulltan Hamzait nga kapiten Van Trahu dhe ushtarët holandezë, e detyrojnë Aranën, të marrë me vete djemtë e mitur të sulltanit, Xhamarin e Suvon dhe të largohen. 20 vjet më pas, Arana u thotë djemve se është koha për t’u kthyer në atdhe, që të hakmerren për vdekjen e babait të tyre…

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *