Bully (2018)

Xhimi, një adoleshent i bën ballë bullizmit në shkollë me ndihmën e një trajneri boksi dhe miqve te tij.

Koha: 83 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *