Bumblebee (2018)

Gjate vitit 1987 kur Bumblebee është në arrati gjen strehë në një garazh në një qytet të vogël të plazhit të Kalifornisë. Aty njihet me një 18 vjeçare dhe të dy nisin një aventurë të mundimshme!

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *