Burlesque (2019)

Një mësuese e re e një shkolle të mesme ka shansin të bëhet tërheqëse, pavarësisht reputacionit të saj si kërcyese në një bar kabare. Bota përreth saj nuk është e përgatitur për të. Pasi humbi punën dhe reputacionin e saj, ajo pyet veten nëse është më mirë të fshehësh problemin dhe kompleksin, ose t’i luftosh ato me optimizëm.

Koha: 83 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *