Butterflies

Në fshatin Hasanlar, 2 vëllezër dhe një motër që nuk e kanë njohur fare njeri-tjetrin dhe as babanë e tyre që do të varrosin, do të njohin më shumë për ta por edhe për veten…

Zhanri: DramëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 117 min

Realizimi:

IMDb: 7.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *