Byzantium (2012)

Kjo është historia e dy motrave të cilat për të mbijetuar duhet patjetër të ruajnë një sekret, madje edhe të vrasin nëse do ishte nevoja. Noel, një burrë i cili sapo ka humbur nënën e tij, i strehon ato në hotelin e nënës së tij të dhe fillojnë një biznes jo të zakontë.

Koha: 118 min