C U Soon

Xhimi është një punonjës i bankës në Emiratet e Bashkuara, ai njihet me një vajzë në rrjetet sociale dhe martohet me të, së shpejti ai zbulon disa gjëra nga e kaluara e vajzës të cilat do i komplikojnë shumë gjërat.

Zhanri: DramëMisterThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 98 min

Realizimi:

IMDb: 8.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *