PRISNI 7 SEKONDA

Call Me King

Në botën e trafikut të armëve, besnikëria, nderi dhe maturia janë shumë të vlefshme, por s’ka asgjë më të rëndësishme se lidhja e familjes. Fuqia sjell armiq dhe një tradhëtia e një njeriu të dashur të pret si thikë. Anë do të mbahen, luftra do të luftohen, në fund vetëm një Mbret do të ketë…

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *